Thursday 3 December 2009

I wouldn’t even follow your god on Twitter, but I can write blog about them.

Hned v úvodu musím přiznat kredity, jistému panu Petersovi  z Kalifornie (kdyby chtěl náhodou přispívat, tak ho samozřejmě milerád nechám), který se sloganem Faith is no reason vyhrál soutěž CFI.

Tento a další slogany mě inspirovaly k tomu, abych si vytvořil blog (především sám pro sebe) o tom co to je život vesmír a tak vůbec...

Ne že bych se na tu otázku snažil dát odpověďet, jelikož tu už stejně všichni známe. Bude to spíš o kladení otázek, článcích o západech slunce, medvědech, mlhovinách atp.

Setkávám se totiž čím dál více a především "studijňo-profesně" s názory a přístupy ke světu, které mi s prominutím kroutí palcema u nohou. Tento blog bude tedy, alespoň ze začátku jistou formou terapie v situaci, kdy si můžu myslet co chci, ale rozhodně to nemůžu říkat.

Budu se snažit si archivovat a nejspíš nepříliš obsáhle komentovat články a obsahy všech internetů, které mě zaujaly nebo nějak ovlivnily. O vědě, o bohu (nebo spíš bozích) a možná i o filosofii. Na úvod bude určitě těžké najít alespoň nějaký obsah webů a blogů, který nepokrývá skvělý blog jistého velmi vtipného grafomana.